Barres amb llimona, coco i macadàmia

Unes barres energètiques sense forn! Les heu de provar!Ahir estava a punt de comprar unes barres per l’Elena perquè li agraden molt per berenar i quan vaig mirar els ingredients vaig veure que tenien 30g de sucre. Així que les vaig deixar i quan vaig arribar a casa vaig decidir provar de fer-ne unes sense mel o sucre i així serien aptes per tothom a casa. Com que aquests dies vaig molt justa de temps amb la feina i tot plegat, vaig fer unes barres sense forn. M´han sortit boníssimes i ens han agradat a tots a casa.


Necessiteu:


· 180 g de macadàmia (o anacards)

· 130 g dàtils (jo faig servir dàtils Medjool perquè són bastant tous)

· Suc de mitja llimona

· 1 cullerada d’oli de coco

· Ratlladura d’una llimona

· 40 g de coco ratllat (i dues cullerades per decorar-les)

· 3 cullerades de flocs de quinoa (o de civada)

· ½ culleradeta de vainilla

· Una mica de sal


Com ho fem:


- Poseu paper de forn a una safata rectangular

- Tritureu les nous en una batedora fins que quedin trossets (vigileu que tampoc quedin com una crema), afegiu-hi la resta dels ingredients (menys el coco) i tritureu-ho una mica més fins que els ingredients comencin a formar una bola. Afegiu-hi el coco barrejant-lo amb una cullera o amb les mans

- Transferiu la barreja a la safata, poseu un tros de paper de forn per sobre i xafeu la barreja amb els dits formant una massa homogènia. Treieu el paper de forn que està per sobre i empolvoreu amb el coco. Tapeu-ho amb paper film i guardeu-ho a la nevera un parell d’hores abans de tallar 8 barretes individuals

- Guardeu-les a la nevera
Ja em direu què us han semblat. Jo segur que en faré una segona dosi aquest cap de setmana!!!

69 views0 comments

Recent Posts

See All