Seitons de la meva mare

Us agrada el peix? A la meva filla li agrada molt aixi que intento cuinar peix 2-3 cops a la setmana. Si és de temporada i de proximitat resulta economic i també no costa gaire temps cuinar-lo. El peix blau és una font de proteïnes, vitamines, minerals i greixos - sobretot omega-3!

Avui he fet uns seitons com els fa la meva mare 😍😭. No se si els feu aixi aqui - ja m’ho direu.

Necessiteu:

Seitons

Orenga

6 cullerades oli d’oliva

4 cullerades llimona

2 alls tendres

Sal i pebre


Com ho fem:

Pre-escalfeu el forn a 190C.

A una safata poseu els seitons.

Talleu els alls.

Barregeu l’oli d’oliva, la llimona, el sal i el pebre.

Poseu l’all, l’ orenga i unes rodatges de llimona sobre el peix. Afegiu-hi la barreja d’oli i llimona.

Enforneu-ho uns 15-17 minuts.

Jo ho he acompanyat amb una amanida!126 views0 comments

Recent Posts

See All